Sunday, September 21, 2014

Jin (Pizza, Čokopiškoty a víno) a Jang (Ultimate freesbee a NightRun)

V posledních dnech jsem dost polevil ve stravování a tréningu. Pizza a další hříšné věci ve mně mizely a bál jsem se, že spadnu do starých kolejí. Ovšem řekl jsem si Petře, tvoe, takhle se na Hawai nedostaneš.

Proto v sobotu jsem opět najel na sportovní režim, kdy jsme před obědem dali Ultimate freesbee zápas (ikdyž jen 3vs3), ve kterém jsme běhali za lítající plackou jako šílenci. A večer jsme jelik na NightRun v Praze. Povinnou výbavu tvořila svítilna, jinak nikoho nepustili na start. Pro jistotu jsem si tedy vzal dvě a při přesunu do tramvaje jsem obě nechal v autě. Dement. Tak nic no, šel jsem po registraci do stánku se svítilnama a koupil si naprosto legendární svítící berušku. A hned jsem se stal hvězdou večera :-)

Nicméně běh dobrý, akorád tam bylo šílené převýšení, tak jsme to tam všichni horko těžko vydejchávali. Zajímavý byl fail na startu, kde jim vypadla elektrika a na nás se zřítili takové ty nafukovací brány. Trochu jsem opět polevil v občerstvovacím stánku v cíli, ale po těch kopcích to bylo zasloužené osvěžení.